Om mig / Kontakt

Mit navn er Rikke Flindt Balling og jeg er medlem af PA for akupunktører & ZCT for zoneterapeuter og jeg er RAB-registreret (Registreret Alternativ Behandler) for begge områder.

Jeg er uddannet akupunktør, zoneterapeut, nerverefleksolog og øreakupunktør. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så al information mellem klient og behandler forbliver fortroligt og kommer ikke videre. Jeg har base i lyse og rolige lokaler i Køge, hvor du bliver mødt med varme og professionalisme.

Jeg har en holistisk tilgang til zoneterapi og arbejder ud fra hele kroppens ubalance mønstre. Jeg er grundig og kommer hele vejen rundt på vores klienter. Jeg er også uddannet og trænet inden for kost, ernæring og psykologi, da disse elementer har en stor påvirkning på vores krop og sind. Mennesket er en sammensat mekanisme, og vores krop er ligesom en stor maskine. Mangler det rigtige olie eller brændstof, virker den ikke. Ofte er det enkelte parametre i fx kosten, som man kan skrue lidt på i samspil med behandlingen for at få den maksimale effekt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontaktinfo:

Zone4you
v/Rikke Flindt Balling
Gymnasievej 21
Indgang E, lokale 35
4600 Køge

tlf. 20 66 67 68
mail: zone4you@live.dk

Mine arbejdstider:

Mandag: 8-15:30
Tirsdag: 9:30-17
Onsdag: 9:30-17
Torsdag: Lukket (på virksomhed)
Fredag: 8-14

Gør noget godt for dig selv

Medlem af PA

Jeg er medlem af
Praktiserende Akupunktører.

Medlem af ZCT

Jeg er medlem af
ZoneConnection Terapeutforening.

RAB-registreret

Jeg er Registreret
Alternativ Behandler.

Find vej:

Zone4you