Så åbner Zone4you ...

Vigtigt!!

Udviser du tegn på Corona, har feber, er forkølet eller har du et familie medlem som udviser tegn på Corona, må du ikke møde op i klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du er i tvivl.

Når du kommer til klinikken, skal du vente med at gå ind i klinikken, til jeg henter dig udenfor. Så er behandlerrummet nemlig rengjort og sprittet af til dig. Der vil ikke blive serveret te eller vand i klinikken, så sørg for at have noget i tasken eller bilen til efter behandlingen.

Hvis vi alle passer på hinanden og overholder retningslinjerne, kan Zone4you blive ved med at holde åbent og jeg kan gøre det jeg er bedst til - nemlig at behandle jer.

Mange kærlige hilsner
Zone4you/Rikke

Kontakt

Mit navn er Rikke Flindt Balling.

Jeg er PA-Akupunktør, RAB-Zoneterapeut (Registreret Alternativ Behandler), nerverefleksolog & øreakupunktør. Jeg har naturligvis tavshedspligt, så al information mellem klient og behandler forbliver fortroligt og kommer ikke videre. Jeg har base i lyse og rolige lokaler i Køge, hvor du bliver mødt med varme og professionalisme.

Jeg har en holistisk tilgang til zoneterapi og arbejder ud fra hele kroppens ubalance mønstre. Jeg er grundig og kommer hele vejen rundt på vores klienter. Jeg er også uddannet og trænet inden for kost, ernæring og psykologi, da disse elementer har en stor påvirkning på vores krop og sind. Mennesket er en sammensat mekanisme, og vores krop er ligesom en stor maskine. Mangler det rigtige olie eller brændstof, virker den ikke. Ofte er det enkelte parametre i fx kosten, som man kan skrue lidt på i samspil med behandlingen for at få den maksimale effekt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontaktinfo:

Zone4you
Rikke Flindt Balling
Fynsvej 21
4600 Køge

tlf. 20 66 67 68
mail: zone4you@live.dk

Gør noget godt for dig selv

Medlem af PA

Jeg er medlem af
Praktiserende Akupunktører.

Medlem af ZCT

Jeg er medlem af
ZoneConnection Terapeutforening.

RAB-godkendt

Jeg er Registreret
Alternativ Behandler.

Find vej:

Zone4you