Så åbner Zone4you ...

Vigtigt!!

Udviser du tegn på Corona, har feber, er forkølet eller har du et familie medlem som udviser tegn på Corona, må du ikke møde op i klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du er i tvivl.

Når du kommer til klinikken, skal du vente med at gå ind i klinikken, til jeg henter dig udenfor. Så er behandlerrummet nemlig rengjort og sprittet af til dig. Der vil ikke blive serveret te eller vand i klinikken, så sørg for at have noget i tasken eller bilen til efter behandlingen.

Hvis vi alle passer på hinanden og overholder retningslinjerne, kan Zone4you blive ved med at holde åbent og jeg kan gøre det jeg er bedst til - nemlig at behandle jer.

Mange kærlige hilsner
Zone4you/Rikke

Akupunktur

​Akupunktur er for dig, som gerne vil have en behandling set ud fra et holistisk menneskesyn. Behandlingen indebærer en kinesisk diagnose, hvor pulsdiagnose, tungediagnose, ansigtsanalyse samt spørgsmål om kroppens ubalancer kan fastlægge den rette behandling. Så kroppen kan komme i balance igen.

De nåle jeg anvender, er af høj kvalitet, altid kun engangsnåle som er sterile og overholder de krav der stilles. Nålene er meget tynde så nålestikket bliver så smertefrit som muligt og ofte vil det kun føles som et lille stik. Reaktioner under behandlingen kan være afslappelse, summen, kløe, prikken, ofte kun de første par minutter. Efter behandlingen vil kroppen kunne føles afslappet, eller forøget energi og livsmod.

Akupunktur kan anvendes til flere lidelser og smerter som migræne/hovedpine, menstruationsproblemer, fertilitet, luftvejslidelser, mave/tarm lidelser, forhøjet blodtryk, eksem, samt smerter som Fx en frossen skulder, knæ, nakke, ryg, iskias samt flere.

Gør noget godt for dig selv

Kontakt mig gerne, og jeg ser, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig

Jeg er medlem af PA

Som medlem af PA (Praktiserende Akupunktør) og RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler) opfylder jeg de krav som dækker akupunkturbehandlinger af sundhedsforsikringer, og der ydes tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”.

Se priser her

Brug for mere information?

Vil du vide mere, kan du ringe på
tlf. 20 66 67 68 eller sende en besked ved at klikke på knappen herunder.

Brug for mere information?

Vil du vide mere, kan du ringe på tlf. 20 66 67 68
eller sende en besked ved at klikke på knappen herunder.