Så åbner Zone4you ...

Vigtigt!!

Udviser du tegn på Corona, har feber, er forkølet eller har du et familie medlem som udviser tegn på Corona, må du ikke møde op i klinikken. Du er altid velkommen til at kontakte mig telefonisk, hvis du er i tvivl.

Når du kommer til klinikken, skal du vente med at gå ind i klinikken, til jeg henter dig udenfor. Så er behandlerrummet nemlig rengjort og sprittet af til dig. Der vil ikke blive serveret te eller vand i klinikken, så sørg for at have noget i tasken eller bilen til efter behandlingen.

Hvis vi alle passer på hinanden og overholder retningslinjerne, kan Zone4you blive ved med at holde åbent og jeg kan gøre det jeg er bedst til - nemlig at behandle jer.

Mange kærlige hilsner
Zone4you/Rikke

Har du smerter eller ubalancer i din krop?

Har du længe gået med en skavank, som irriterer dig? Eller måske er der for nyligt opstået en ubalance i din krop, som du godt kunne tænke dig at gøre noget ved? Zone4You kan via professionel zoneterapeutisk trykbehandling og øreakupunktur hjælpe dig med at udrense og genskabe balancen i din krop. Jeg afhjælper en lang række af lidelser, såsom stress, migræne og mavelidelser.

Kontakt mig, og vi tager en snak om behandlingsmulighederne.

eller Book en tid her.

Jeg glæder os til at høre fra dig.

Gør noget godt for dig selv

Kontakt mig gerne, og jeg ser, hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig

Brug for mere information?

Vil du vide mere, kan du ringe på
tlf. 20 66 67 68 eller sende en besked ved at klikke på knappen herunder.

Brug for mere information?

Vil du vide mere, kan du ringe på tlf. 20 66 67 68
eller sende en besked ved at klikke på knappen herunder.